RSS
Психа на Facebook
   

АНКЕТИ

Дали некогаш во животот сте имале парапсихолошко искуство?
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Слика
КАКВА БОЈА Е БУКВАТА М?
Четврток, 28 Јули 2011
Слика
НЕ СЕ ВОЗДРЖУВАЈТЕ
Четврток, 21 Април 2011
Слика
5 ПРИЧИНИ ЗА НЕУСПЕХ
Понеделник, 29 Октомври 2012
Слика
БЕЗБЕДНИ БАНДИ
Среда, 01 Декември 2010
Слика
БОЛНИ НА ПОЛНА МЕСЕЧИНА
Петок, 08 Април 2011
Слика
ВИДОТ КАЈ ГУЛАБИТЕ
Среда, 27 Јули 2011
Слика
7 КРЕАТИВНИ ТЕХНИКИ
Среда, 19 Јануари 2011
Слика
ЕМОТИВЕН РОБОТ
Недела, 23 Јануари 2011

Постигнувањето во општеството се проценува со погрешно дефинираниот критериум според кој принудно сте ставени во позиција другите да ви определуваат колку сте успешни.

Алберт Бандура

Psihagon Ltd.

Copyright © 2010-2014 Psihagon Ltd. All rights reserved.