RSS
Психа на Facebook
   

АНКЕТИ

За себе сметате дека како личност сте:
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Слика
КОЈА Е ВАШАТА ВИСТИНСКА ЛИЧНОСТ?
Вторник, 29 Ноември 2011
Слика
СОНИШТА И ИДНИНА 2
Понеделник, 28 Март 2011
Слика
ИЗБРИШЕТЕ ГИ ГРДИТЕ СЕЌАВАЊА
Недела, 14 Ноември 2010
Слика
ШТО Е ДВОЈНА ДИЈАГНОЗА???
Понеделник, 19 Септември 2011
Слика
ИСПИТНА ТРЕМА
Понеделник, 07 Март 2011
Слика
ТРКА ПРОТИВ ДЕПРЕСИЈАТА
Среда, 30 Ноември 2011
Слика
8 НАЧИНИ ДА СЕ РАСПОЛОЖИТЕ НАУТРО
Понеделник, 17 Октомври 2011
Слика
ОЛФАКТОРНО РИВАЛСТВО
Петок, 21 Јануари 2011

Постигнувањето во општеството се проценува со погрешно дефинираниот критериум според кој принудно сте ставени во позиција другите да ви определуваат колку сте успешни.

Алберт Бандура

Psihagon Ltd.

Copyright © 2010-2014 Psihagon Ltd. All rights reserved.