RSS
Психа на Facebook
   

АНКЕТИ

За себе сметате дека како личност сте:
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Слика
ЖЕНИТЕ И НИВНИТЕ СОПЕРНИЧКИ
Среда, 30 Ноември 2011
Слика
ОД ВАС ЗАВИСИ
Понеделник, 22 Ноември 2010
Слика
СО СЕКС ДО ЉУБОВ
Сабота, 11 Декември 2010
Слика
ПЕРФЕКЦИОНИЗАМ: ДОБЛЕСТ ИЛИ МАНА?
Понеделник, 09 Април 2012
Слика
МЕЧТАЕЊЕ ПРОТИВ ПРОБЛЕМИ
Четврток, 25 Ноември 2010
Слика
ДВИЖЕЊЕТО НА ТЕЛОТО ДЕЛУВА НА СТАВОВИТЕ
Понеделник, 12 Септември 2011
Слика
ПРВИОТ ВПЕЧАТОК СУДБОНОСЕН
Понеделник, 25 Јули 2011

Има еден  многу чуден парадокс, дури кога ќе се прифатам себеси за таков каков што сум, дури тогаш можам да се променам.

Карл Роџерс


Најава
Најавете се за пристап до Приватниот дел од страницитеPsihagon Ltd.

Copyright © 2010-2014 Psihagon Ltd. All rights reserved.