RSS
Психа на Facebook
   

АНКЕТИ

За себе сметате дека како личност сте:
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Слика
ШЕФОТ ШТЕТЕН ЗА БРАКОТ
Вторник, 10 Јануари 2012
Слика
МРСНАТА ХРАНА СОЗДАВА ГЛАД
Петок, 03 Декември 2010
Слика
ВЕРУВАТЕ ЛИ ВО РЕИНКАРНАЦИЈА?
Четврток, 03 Февруари 2011
Слика
ЗОШТО СМЕ СИТЕ ЛУДИ
Вторник, 23 Ноември 2010
Слика
ДАЛИ СТЕ СЕКС ЗАВИСНИК?
Четврток, 23 Декември 2010
Слика
РОБОТИТЕ ПРОЗБОРЕА
Сабота, 25 Декември 2010
Слика
КАСТРАЦИОНА АНКСИОЗНОСТ
Вторник, 19 Април 2011
Слика
ТЕТОВАЖИ
Понеделник, 01 Август 2011

Постигнувањето во општеството се проценува со погрешно дефинираниот критериум според кој принудно сте ставени во позиција другите да ви определуваат колку сте успешни.

Алберт Бандура


Најава
Најавете се за пристап до Приватниот дел од страницитеPsihagon Ltd.

Copyright © 2010-2014 Psihagon Ltd. All rights reserved.