RSS
Психа на Facebook
   

АНКЕТИ

За себе сметате дека како личност сте:
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Слика
ДЕЦАТА И НИВНИТЕ ИГРАЧКИ
Среда, 05 Октомври 2011
Слика
ЦВРСТО МАШКО ПРИЈАТЕЛСТВО
Вторник, 14 Декември 2010
Слика
ТЕМНА СТРАНА НА САМОКОНТРОЛАТА
Вторник, 22 Февруари 2011
Слика
СЕ СМРЗНАВ ОД СТРАВ
Понеделник, 10 Јануари 2011
Слика
ПСИХОЛОШКИ ИГРИ
Понеделник, 05 Септември 2011
Слика
ТЕ ПРЕПОЗНАВ! НО, КАКО ГО НАПРАВИВ ТОА?
Понеделник, 16 Јануари 2012
Слика
ДОБРИОТ ПАРТНЕР Е И ДОБАР РОДИТЕЛ
Понеделник, 10 Декември 2012
Слика
ТЕОРИИ НА ЗАГОВОР - ЛУДОСТ ИЛИ ВИСТИНА?
Понеделник, 26 Септември 2011

Постигнувањето во општеството се проценува со погрешно дефинираниот критериум според кој принудно сте ставени во позиција другите да ви определуваат колку сте успешни.

Алберт Бандура


Најава
Најавете се за пристап до Приватниот дел од страницитеPsihagon Ltd.

Copyright © 2010-2014 Psihagon Ltd. All rights reserved.